De behandeling

 

Massage is meestal het uitgangspunt van mijn behandeling. Dit kan aangevuld worden met acupunctuur, cupping, moxa en adviezen op het vlak van voeding, leefstijl, yoga-oefeningen en ademhalingsoefeningen, afhankelijk van jouw hulpvraag en wat ik denk dat er nodig is.

 

 

 

sneeuwklokje

Je geeft zelf aan waar je aan toe bent, waar je vertrouwen in hebt en ook wat je eventueel vervelend vindt of niet wilt. Niet iedereen vind acupunctuur prettig en de rode plekken op je rug na een behandeling met cups zijn ook niet altijd gewenst! Er zijn altijd meer mogelijkheden voor het aanpakken van een probleem.

praktijk

Om een fysieke of emotionele disbalans te verbeteren kan het nodig zijn te kijken naar waarom het zover is gekomen. Met massage en acupunctuur kun je veel bereiken, maar als de oorzaak in je leefstijl, leefsituatie en/of overtuigingen ligt, zal het probleem steeds terugkomen.


Door massage, bewuste ademhaling, meditatie en yoga kom je dichter bij jezelf en kunnen er bewuste en onbewuste ontwikkelingen in jezelf plaatsvinden.
Kijk eens op de inspiratiepagina voor leuke idee├źn, oefeningen en tips!